Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Senior F: Crónica CEU vs Crancs de Vic

Resultat: CEU 47-5 CRANCS DE VIC (C. de CAT 2ª de Femení Kopparberg).

El resultat d’aquest propassat dissabte ha sigut molt bo, 47 a 5, pero no reflecteix tot el que va pasar al partit. Com primera reflexió, l’arbit no va ser decissiu amb la seva interpretació del reglamant per cap del dos equips, va ser dolent pel joc en general i imparcial a l’hora de repartir-ho.

Com segona reflexió, la diferencia en el marcador va ser molt ample, pero no reflecteix amb tota realitat el joc desenvolupat. Les Cranques van jugar molt tanquades, fent fins hi tot de forma normalitzada tres o quatre punts de contacte amb les delanteres abans de obrir la pilota als ¾ , el que alentia el seu joc en general. Tot el contrari que nosaltres que varem aprofitar molt bé totes (poques) les pilotes per fer ample el camp amb la nostra linia, malgrat que tambe va haver marques per delantera.

De tot el nostre joc, la part mes negativa vam ser les perdues de pilota en els nostres rucks o mauls, i que en moltes fases de joc els esforços van ser molt individuals, sense el minim recolçament i per aixo es van perdre tantes pilotes en les fases dinamiques del joc. En la motivació i l’implicació en defensa van ser millors que en l’anterior partit i aixó es va reflectir en els números finals. Amb tot aixó, varem guanyar ampliament , aconsenguint el bonus ofensiu en la primera meitat del partit, pero la veritat es que va ser molt el cansament al final del partit, principalment per la part defensiva del joc. Es varem cansar defensant els seus maults i rucks, les seves sortides arran del paquet i les entrades en els dos primers canals. Pero varem aconseguir unes bones segones oportunitats arran dels placatges. Finalment un altre aspecte a ressenyar, va ser el bon rotllo que va haver en el 3º temps, un aspecte molt important perque feia temps que tothom, en els dos equips, no s’ho pasaba tant be. Ara dos setmenes sense competició, per poguer enfrontar millor i mes descansades, el partit amb l’Hospitalet.

<CLASSIFICACIÓ>

AUTOR: M.Romero

 

#ceu #ceufemení #rugbycat #rugbybarcelona #crancsvic