Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRÒNICA CEU vs SABADELL/STA.COLOMA FEMENÍ 2017

CRÒNICA CEU- SABADELL/STA.COLOMA FEMEMÍ 2017

Un Altre partit guanyat de forma indiscutible i amb un ampli resultat, pero no d’una forma fácil. En aquest ultim partit de la Copa Kopperburg jugat a casa els guarismes no deixen opció a la discussió, 46-5, pero hi ha una serie de comentaris que poden fer, que poden ser a la vegada positius i a la vegada negatius, per exemple :

– La nostra delantera va ser superior en les jugades estatiques, sobretot en melees, pero a la vegada en les primeres i segones fases en els Canals 0 i 1, no van obtindre els resultats esperats, principalment perque el Sabadell es va afanyar alhora de placar i recuperar pilotes de les nostres propies mans.

– Tambe van caure en la reiteració de fases per delantera que no van propiciar una millor sortida de la pilota, sino que va allentir les accions dels ¾. Aixó feia que la defensa estigues mes a sobre i no passesim del 1r centre. – Les pilotes que es van obrir a la linia es van aprofitar molt be, d’aquí els essaigos pels canals 3 i 4, que van aconseguir la Gis i la Google. Tal com es va desenvolupar el partit l’acumulació de punts va fer que els atacs de la linia fossin mes tranquils i efectius.

– La continuitat del joc, amb molts passis, ens va beneficiar, pero a la vegada va donar lloc a passis no gaire ortodoxes, ni exactes i algún alliberament extrany, com si en lloc d’una pilota passessim una pedra. En termes generals el partit va ser molt fluid, els nostres objectius es van aconseguir amb relativa facilitat, 4 punts + 1 punt bonus en atac, pero al final es va notar com un regust d’apatia, cosa que no esperaba d’aquest ultim partit a casa en la fase regular, esperaba un xic mes d’alegria. No dic que fossim un equipet, pero crec que no som pas un equipassu, ho deixarem en que van ser un equip, que es el que sempre som, guanyant o no.

Autor: Matxaca

Fotografies: LINK

Classificació: FCR