Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRÒNICA SPARTANES VS CEU FEMENÍ 2017

Segona Catalana Femení Kopparberg

SPARTANES 0-113 CEU FEMENÍ

El partit esta explicat per el resultat, 0-113, malgrat la pluja que durant tot el partit en diferents intensitats va caure sobre el terreny de joc.

El que principalment va patir vaig ser jo, que no jugo i a mes la meva aportaciò al grup son les fotos, i aquestes van sortir un xic desenfocades. Davant d’un equip novell pero trufat per un parell de conegudes veteranes, el nostre equip va desenvolupar tot el joc que va poguer malgrat les condicions climatiques i les aturades de joc per les imprecisions dels passis, que el col•legiat allargaba una mica mes per donar extenses explicacions. Malgrat aixó el joc va ser molt dinamic i practicament no van haver touches i molt poc xuts. Les nostres noies van imposar el seu joc i alta intensitat durant practicament tot el partit malgrat els 10-15 minuts d’inici de la segona part on l’encert del contrari defensivament o una devallada de la nostra intensitat va fer que durant aquest temps no varem puntuar. Per els punts obtinguts , la figura finalitzadora de l’equip va ser el Gis que va acabar el match amb 5 marques, pero la millor jugadora segons el Pilo va ser la Neus i jo, ni el puc desmentir i a mes no vui, ja que va ser la jugadora que va posar un plus d’intensitat en totes les seves accions tant en defensa com en atac.

Ultim partit de la sessió ordinaria d’aquesta temporada, que ha deixar a tot el grup una sensasió dolça, com l’Irina.

Autor: Matxaca

<CLASSIFICACIÓ>