Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Crònica SEL Vilanova vs CEU Barbarians

Victòria del CEU Barbarians a domicili per 32 a 21 davant d’un combatent SEL Vilanova.

Es fa difícil fer una crònica quan un dels jugadors se’n va lesionat i amb molta preocupació. Esperem que la lesió sigui menor del que s’imagina i en breu torni a saltar al camp per defensar els nostres colors i fer el que més li agrada.

La cita era a Sitges a les 10:30 contra un SEL Vilanova amb gent molt jove i amb moltes ganes. Obviament quedar diumenge de matinada es sempre problemàtic, però ens podem felicitar per la puntualitat. El jugador que va arribar tard s’ha endut la penyora de les samarretes brutes per rentar.

Comença l’escalfament i es veu cares de concentració. Sembla que hem vingut a competir. Les consignes son clares tot i que no com be sabeu no serveixen de res per que les decisions les prenen els jugadors.

Comença el partit amb força nervis i molts intercanvis de possessions. Arriba la primera mele i ens adonem que serà el nostre puntal d’atac.

Tot i això, en el minut 6 en una mele a favor nostre dins de la nostre 22 cometem una errada de transmissió que fa que Lord Tim no sigui capaç de controlar la pilota. El nostre arrier protesta no de la millor manera una posició de fora de joc de la defensa del SEL Vilanova i l’arbitre el sanciona amb un cop de càstig a la línia de 5 metres. El seu nº 12 amb molta picardia treu ràpidament i fa assaig al costat de pals.

A partir d’aquí el partit passa a ser nostre fins a la mitja part. Molt bona continuïtat en jugades dins de la defensa i acumulant varies fases de joc ens porten a tancar al SEL Vilanova dins del seu camp. Arriba el minut 11, en una mele dins de la seva 22, el debutant en categoria senior, Carlos s’aixeca de vuit i anota un assaig que no som capaços de transformar. En el minut 17 i desprès d’una jugada amb bons recolzament i continuïtat la pilota arriba a Sapatos Jr. que penetra amb decisió dins del a seva zona de marca i anota sota pals. Sir Knight transforma. Deu minuts mes tard i en una nova sortida de mele dins la seva zona 22 Carlitos connecta amb el flanker Arrieta que planta la ovalada dins de la zona de marca amb una nova transformació.

Arriba la mitja part amb el marcador favorable 5-19. Esperem una sortida en tromba de l’equip rival i ens preparem per rebre la sortida. Tot i ser conscients es molt difícil aturar al Sel Vilanova doncs comencem a notar el cansament produït per la manca d’entrenaments i la calor que no ajuda. En el minut 45, el seu numero 9 trenca la nostre defensa pel costat d’un ruck i anota sota pals.

Fem un esforç conjunt i cinc minuts més tard el nostre segona Gabriel aixeca la pilota d’un ruck i es cola dins la zona d’assaig. A partir d’aquí i arran de la lesió del Xabi el domini passa a ser total del SEL Vilanova. Moments de CAOS dins les nostres files amb moltes indisciplines que son penalitzades i que el SEL Vilanova treu amb molta rapidesa. Un cop de castig al minut 63 anotat pel nostre obertura intenacional ens dona una mica d’aire. El SEL no es rendeix i tornen les embestides i el CAOS. Fruit d’això tornant a anotar a traves del seu num. 12 en el minut 65 amb la corresponent transformació. Anem 21-26. Ens tornem a posar dins del partit, gracies a varies accions aïllades com els placatges de la tres quarts Ivan, Bernat i Pol que ens salvan in extremis o recuperacions de pilota dins de la nostre 22 com la del Mini Caperu. A més a més uns xuts defensius des de la nostre 22 que ells recepcionen malament ens ajuden a arribar al final. El nostre apertura segella la victoria del CEU Barbarians amb un nou cop de castig fent un 100% d’efectivitat en el seu haver.

 

Sense dubte el MVP del partit i sense voler menysprear a ningú per que cal felicitar a tothom es compartit per els cinc homes de davant com dirien vells coneguts nostres. Han realitzat un esforç titànic i el dia que podem entrenar tots (encara que no sigui junts) no se que farem a la mele.

 

Agrair a tots els jugadors del SEL Vilanova i a l’arbitre la dispusta del partit. Finalment i molt important felicitar a tots els nostres jugadors del CEU Barbarians per l’actitud i implicació i especialment, als jugadors debutants en categoria senior Carlos, Sebastian i en el nostre club Bernat i Lillo.

By: Rati Rumano.