Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica CEU Barbarians vs Osona Crancs

Victoria del CEU Barbarians en un molt bon partit amb Osona Crancs

En una tarda de rugby al Sitari Arena els nostres barbarians s’enfrontavan al lider del grup; l’Osona RC. Després d’un escalfament ben dirigit per en Joe Piedras i les arengues dels capitans Victor i Pimiento els jugadors sortien al camp molt endollats i amb ganes de mantenir la ratxa de victories. La música latina ens acompanya durant tot el partit i això sembla que te un efecte sedant sobre els jugadors de l’Osona.

El domini local es clar i només la defensa de l’Osona, dura i pressionant, manté el marcador a cero.

Els contactes son molt durs però la reiteració de cops i les oportunitats clares coloquen a l’arbitre al centre de les mirades. Esperem una expulsió temporal que no arriba però al minut sis l’arbitre reflexa un assaig de càstig a l’acta (creiem que l’autor es el Sebolla). Sebolla is on fire; quan surt de mele avança un munt de metres que tindrian major continuïtat si no donès la pilota per l’esquena a un company no preparat per rebre. Al minut 19 es reconcilia amb el públic present anotant un assaig que a més es transformat per Victor.

En aquest moment es desperta el rival i comença a atacar en insistència i criteri. Plantem la defensa i esperem que els fruits dels entrenos serveixin per aturar la carrega. Aguantem cinc minuts fins que l’Osona es capaç d’anotar un assaig mitjançant el seu centro que atravessa la nostre linia. Abans en Nick, el Canadiense, fa un parell de placatges salvadors, sobretot un a menys de cinc metres de marca que ens deixa a tots bocabadats.

En atac, la tres quarts funciona força be i transmet mol be la pilota creant força perill. En tres ocasions, l’Ivan es placat a menys de tres metres de marca. El Sebolla segueix inspirat i aconsegueix un nou try, que el torna a reconciliar amb la grada i anotar un Hat Trick. La primera part acaba amb un avantatge que semblava suficient.

Sortim amb força i el Pilier Vasc Harriet torna a anotar un assaig amb posterior transformació. El partit sembla sentenciat però l’entrada dels reserves visitants i el cansanci d’algun dels nostres homes fa que el rival començi a dominar. Les meles començen a fallar. Tot i aixó, en una mele dins la nostre 22 en Jaume que fa una espectacular carrera pel centre que acaba amb un placatge a la desesperada de l’arrier. L’Osona segueix insistint i per mitja del seu xutador, primer, que anota un cop de càstig primer i després per un pilier que ens perfora es posant a quinze minuts pel final a pocs punts. L’atac del Osona constant i nosaltres ens defensem com podem, a més l’Hernan es expulsat per reiteració de cops. El Felipe aconsegueix salvar un altre assaig placant a un jugador que s’havia escapat des de mig campo i l’atura a cinc metres de marca. El partit acaba amb el marcador de 26-15.

Només cal dir que el partit es dels que crea afició. Vull felicitar a tot l’equip per la victoria i especialment als jugadors que debuten aquesta temporada perquè van ajudar molt amb la seva actitud, realitzant placatges i atacant amb decisió quan rebien la pilota.

El MVP podria ser qualsevol jugador però en aquesta ocasió podriem dir que el Sebolla per la decisió en que tirava endavant i el nombre elevat de jugades on avançava amb decisió per sobre els rivals. Malgrat això li retirem el MVP per la quantitat de passades a ningú que realitza en moltes ocasions i se l’otorguem al MonoJoan que va realitzar un treball fosc durant tot el partit, recuperant un munt de pilotes i estant a practicament tots els punts de contacte.

Estadístiques del partit: RUGBY.CAT