Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica del Badalona vs CEU Barbarians

Contundent derrota del CEU Barbarians

Tercer partit en diumenge al matí i, tot i començar a ser un costum no anar a missa per possar-nos les botes, en aquesta ocasió ens van donar un bon repàs rugbístic. Aquesta ocasió no ve massa de gust escriure crónica però, com van fer els nostres jugadors, hem d’estar a les dures i a les madures així que intentarem donar alguna explicació al succeït.

Arribem al camp amb algun que altre jugador despistat i ens canviem en cara de concentrats. Som 18 jugadors i recalquem la necessitat de escalfar bé per evitar lesions. Portem treballant la defensa tres setmanes i avui tenim un rival que la possarà a prova.

El partit no comença be per els nostres interessos doncs al minut dos el seu pilar que en una carrera des de gairebé la linia de 10 metres arriba a la zona d’assaig i cauen els primers set punts. Enrabiats per aquesta sortida ens posem el partit i dominem durant 30 minuts el partit. Molt bones jugades amb continuïtat ens permeten tancar el Badalona a la seva 22. Vull destacar unes molt bones entreades de Pablito Terrores que per primera vegada he vist com entrava en decisió amb la pilota i era capaç de mantenir-la. Nomès li cal anar una mica més baixet i segur que avançarem molts metres amb les seves incursions. També l’Arnau esta molt participatiu i dona continuïtat a moltes jugades entrant ben a prop. La nostre tres quarts treballa molt bé conservant la pilota i això em dona motius per pensar en una possible remuntada. La defensa del Badalona es molt forta i agressiva i per cada bona acció nostre en atac es contestada amb una acció defensiva al mateix nivell. A la fustració de no aconseguir puntuar es suma la lesió de JoePiedras. En una jugada del Badalona de contratac perdem a un dels homes que aporta més intensitat al nostre joc. La seva intensitat jugant, que contagia a gran part de l’equip, la començem a trobar a faltar de seguida i el Badalona comença el seu festival ajudat pels nostres errors de placatge. Des del minut 28 fins al 33 rebem tres assajos consecutius. La PAJARA de tot l’equip es descomunal i semblem pollastres sense cap. Correm a tot arreu sense saber a on, sense cap organització i sense cap anima. A més la mitja part triga en arribar per que volem contestar a la seva empenta amb un assaig que al final i per poc no arriba.

Noves consignes a la mitja part, confiant, que s’hagi pasat l’efecte sedant que ens ha adormit durant 10 minuts a la primera part i pel que hem pagat un preu molt alt. Tenim jugadors tocats, Pigrau l’ha enganxat el tormell sorint de mele, Felipe d’un dur placatge el genoll i l’Ivan que te mal de cap i només tenim dos canvis.

Començem la segona part i aguantem els primers deu minuts però a partir d’aqui el guió ja esta escrit. Abaixem els braços i fallem placatges ens descoordinem i no ens associem ni en defensa ni en atac. Posem molta voluntat i en Blasques (quin centro més imponent i ràpid) intenta a la desesperada arribar a zona de marca amb una jugada individual molt caracteristica seva. Philippe es veu desbordat pels continuus atacs del Badalona. Gracies a ell no ens fan més marques.

Reflexió Final: Des del moment que la nostre intensitat de joc baixa, deixem de ser un equip competitiu. En general, el partit va estar disputat la primera part fins a la nostre pajara. Com a equip hem d’aprendre d’avui que cada assaig en contra ha de ser un Plus de Motivació, de Concentració. Hem de sortir com a motos de darrere pals per retornar la hostia que ens han donat. Perdem de molt o de poc la nostre zona d’assaig es sagrada i qui la ataca es com qui ataca a la nostre família ha de pagar un preu infinitament más alt.

Per a MVP tinc candidats com el Pablito Terrores, l’Arnau Cruz o Jaume Fabegrat que va donar la cara durant tot el partit. Malgrat això se’l donarè al nouvingut al B al Marc Blasques que va donar la cara durant tot el partit mostrant-se participatiu en posicions no habituals.

Estadístiques del partit: https://rugbycat.matchready.es/cat/public/356/match_stadistic