Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Crònica Navata vs CEU Barbarians

Contundent victòria del CEU Barbarians davant del Navata

De nou ens toca matinar un diumenge per jugar contra el nostre rival. En aquesta ocasió toca un desplaçament d’una hora i mitja en autocar per anar a Navata. Quedem a les 8:45 per sortir a les 9:00 doncs ja ens coneixem i sabem que necessitem un quart d’hora perque arribi tothom (maleïts impuntuals),

Arribem al camp a l’hora convinguda donat que tothom, inclus el MiniCaperu, arriba quan toca. Ens adonem que el camp es estret i en alguns llocs calveja una mica deixant a la vista alguna que altra pedra i cagadeta de cabra… però hem vingut a jugar i no valen excuses.

Alineació: 1.Arny – 2.MiniCaperu – 3.Pablito Terrores – 4.Grabiel – 5.Joan G (Adri)- 6.Sebas – 7.Pimiento – 8.JoePiedras- 9.Pepe- 10.Guancho – 11.Lillo- 12.JaumeP- 13.Felipe- 14.Bernat- 15.Lluis.

Reserves: Hariet – IvanP – LuisKaranchoa – AlexAndorrà – UriPerez – RPigrau.

Sortim al camp mig adormits i fruit d’això i d’un Navata molt lluitador som dominats en el joc i el terreny. Defensem dins de la nostre 22. A força d’empentes i producte de la nostre passivitat el Navata aconsegueix el primer assaig al minut 18 per mitja del seu numero 9. A més en una mele el nostre pilier Pablo rep un cop a l’ull i ha de ser retirat i entra al seu lloc Hariet el Vasco

Els més experimentats estiren de les orelles a l’equip i això ens desperta de cop. Comencem a mostrar més intensitat que ens proporciona moltes mès pilotes. Al minut 21 el seu tercera li fa una corbata de llibre al Lluis Vallin que l’arbitre ha de sancionar amb expulsió temporal. En cuatre minuts, en Joe Piedras aconsegueix igualar el partit després de varies fases. Abans hem tingut ocasions com una pilota que el nostre apertura creua amb un xut i que en Bernat casi atrapa a prop de marca. En Victor (com sempre no tinc paraules per agrair-l’hi tot el que fa per l’equip) transforma i ens avança. Ja no abandonem el partit i el dominis del CEU es total. D’aquesta manera incrementem  la ventatge amb un assaig del nostre mig mele que treu rapidemnt un cop de càstig a cinc metres i el Victor transforma de nou. Al minut 38 es lesiona un jugador del Navata a la zona cervical. Això obliga al delegat de camp a avisar una ambulancia. El arbitre amb molt bon criteri decreta la mitja part a l’espera de les autoritats sanitaries. Amb el partit aturat i donada la llarga espera els jugadors del CEU es dirigeixen als vestuaris per no perdre la concentració (tot i que el cos tècnic no les té totes).
Comença la segona part amb la por al cos que surtin descooncentrats els nostres jugadors. Val a dir que la tàctica del vestuari i la cama d’un enxufat Victor fa que passem del 5-14 al 5-20 desprès d’un cop de castig transformat i un drop centrat. Això fa que el Navata es vingui una mica abaix i amb un equip amb forçes renovades amb en Roger Pigrau, Uri Perez, Ivan i un motivadissim Keko fa que aconseguim tres marques mes. La primera del Josep que jugant de centre rep una passada al tancat i aconsegueix plantar la pilota. Desprès s’incorpora els ultims homes de la banqueta Alex i Luis Karaanchoa i aconseguim arrodonir el marcador a traves de Gabriel que fa dues marques. La primera al minut 70 despres de trencar la seva defensa a la linia de 10 i la segona al minut 78 a les acaballes.

En general cal destacar el bon joc general i ens podem donar per satisfets. Es fa dificil destacar al MVP per que hi ha varis candidats com en Victor, Felipe, Pepe i Keko però a part del gran partit que ha fet i sobretot per lo plasta que és avui nomino al Bueno de Gaby….

Espero que estigueu d’acord

Autor: Anonimus