Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Crónica CEU Barbarians vs Ripollès RC

Emocionant partit del CEU Barbarians amb el Ripollès RC.

I va arribar l’últim partit de la primera volta contra el Ripollès i amb ell va arribar el fred àrtic. Encara commocionats per l’últim partit ens enfrontàvem a un rival que feia molts quilòmetres per venir a guanyar. Nosaltres, ens presentàvem amb moltes baixes conseqüència de la carnisseria de Badalona i dels compromisos d’altres com el nostre apertura més laureat Sorenssen, el viatger Joe Piedras, Pablito Terrores, Felipe, Hariet el Pequeño Vasko. Havíem de recompondre l’equip i així amb moltes novetats costa concentrar-se.

Malgrat això un bon escalfament ens permet començar dominant i en una touche sobre la seva 22 metres aconseguim trencar la seva primera cortina defensiva i amb una rapida neteja del ruck permet a Pepe donar la pilota a Queco «Rompelabios» que s’espolsa un parell de jugadors de sobre i entra dins la zona de marca. Ataquem força ordenats i amb poques pèrdues de pilota. Ells intenten robar-nos el ruck pero mantenim bona continuïtat: En ocasions pequem de voler fer més metres dels que podem i per això perdem alguna possessió.

Al minut, cinc una bona jugada de la tres quarts fa arribar la pilota a mans de Philippe que trenca la cintura al seu defensor i amb molta velocitat va deixant enrere un parell de rivals fins a fer la marca sota pals que ell mateix transforma. Al minut 10 en Pigrau que «esta on fire» aconsegueix el tercer assaig emputjat pels altres terceres que l’ajuden a entrar dins de la zona de marca. A partir d’aquí ens creiem molt superiors i cadascú decideix fer la guerra pel seu compte. Anem sense organitzar-nos i el que abans eren pilotes clares nostres començen a embrutarse i perdre´s.

Això dona ales al Ripoll que comença a jugar. La nostre defensa funciona amb dificultats; plaquem però no pressionem ni pugem a defensar. De fet, hi ha jugades en que la pilota cau darrera de la seva línia ofensiva per mals passes i no som capaços de recuperar. I això els de Ripoll ens trenquen la línia defensiva per errors col·lectius i es planten a la nostre 22 mts, més per ganes que per merits. I al final al minut 22 arriba la seva primera marca. Enmig d’aquest desconcert perdem per lesió, esperem que sigui lleu, a Ivan que es lesiona en una carrera al contrataca jugant de quinze entra en Lluis.

A més ens expulsen temporalment al MonoJoan que esta començant a fer mèrits per ser l’home amb més targetes del club aquesta temporada (sempre que el Joao s’ho permeti). Continuem amb la pajara i encaixem dos marques consecutives una al minut 33i un altre al 39. I arribem amb el marcador ajustat de 17-19. Al mig temps noves consignes i ànims per tots. Reiniciem la segona part amb dos jugadors tocats. En Jaume Fabregat que es queixa de l’hombro i Alex l’andorrà que es queixa del colze després d’anar repartint placatges a tot el que li queia a prop. Al principi de la segona part es trenca del tot el Jaume i entra Uri. Es coloca de tercera i el Coker retorna a la primera línia, on sempre ha volgut jugar.

El partit està congelat pel fred i el marcaro no es mou ni a un costat ni a un altre. En realitat començem a fixar-nos mes en la feina de l’arbitre que en la nostra. No ens associem i anem sols als punts de contacte. No tenim pilotes clares i franques per jugar i quan en tenim no trobem a quina unitat de jugadors donar-les. Nou canvi per lesió, l’Alex no pot més després d’una exhibició de placatges i cau rendit. Entra el Joao d’ala i Pepe retorna al mon del pilier i prova de nou la sensació del tunel de la mele. A més la mele del Ripoll ens apreta, ens aixeca, ens tira enrere i comença a jugar amb nosaltres com si fossim una joguina. Per més emoció el nostre capità es expulsat per queixar-se de la mele.

Per sort el seu número vuit es expulsat am vermella al cap de pocs minuts. Es hora de posar-nos les piles, comencem a jugar i a moure el partit incrementant el ritme conduïts pel vetera Uri que decideix fer correr a la gent. Jugant així arribem a la seva 22 i al minut 65 en Lillo (i ja van dos) fa una marca a la cantonada després d’una gran jugada col·lectiva amb mostres de joc continuïtat en penetració i desplegat. El Ripoll reacciona i ens ataca a la desesperada amb força. En aquesta situació tan crítica ens xuten un parell de pilotes darrere i el pobre Joao no sap que fer amb la pilota. La primera realitza un passe avançat sobre la línia de marca i la segona un xut al mig del camp que el Lillo converteix en un cop de càstig.

Finalment i desprès de patir molt el Nil fa un xut des de la nostre 22 que en Bernat pressiona provocant una mele a favor nostre a prop de la seva 22. Perdem la mele (una mes) però un murri Hernan la roba dels peus del seu tercera i comença un atac continuïtat per davant on un davanter rere altre avança metres fins a la zona de marca on l’Herna la planta amb molta rabia per donar fi al partit. Vull destacar l’actitud dels mes nous que defensa individualment i realitza placatges de mèrit. Entre els ja famosos placatges de l’Andorrà vull destacar la voluntat i decisió d’altres menys espectaculars però igualment importants com els placatges d’en Lillo, Luis KRanchoa i Bernat Felip. Finalment i els que tots espereu el MVP. Als assistents i participants al partit us proposo que ho voteu a traves de Facebook. Per a mi tinc tres candidats; El Philippe per la marca i la seva presència darrere com a arrier i davant placant com un centre més, el Alex per que cada intervenció seva venia corejada per la grada amb crits d’aprovació i exhaltació i finalment al qui li dono jo el Pepe que ha portat traje durant mig partit, jugant de nou i fent jugar quan hem tingut de boles i l’altra meitat on s’ha hagut de posar el mono de treballador i posar-se a patir a la mele i a tirar la touche.

-Resultat final: CEU Barbarians 29 vs 19 Ripollès RC

-Stats: https://rugbycat.matchready.es/cat/public/376/match_stadistic