Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica CEU Barbarians vs RC Sitges

Derrota del CEU Barbarians amb el RC Sirtges.

Narra la història del CEU de èpiques victòries del nostre club en inferioritat de condicions com els 13 valents contra el Terrasa o inclús aquesta temporada mateixa la gesta de guanyar amb 14 jugadors contra el Vilanova.

Aquest dissabte es plantejava un partit en les mateixes condicions: enfront hi havia un equip veterà amb molta experiència i sobretot amb qualitat sobrada per competir en lligues superiors. Al vestuari, i mentre acaben els teloners, es donen les consignes. Poques i clares: Molt important no fallar placatges i sobretot conservar les nostres pilotes i intentar donar al màxim de continuïtat per esgotar als jugadors més madurs de l’equip sitgetà. Les nostres intencions es queden en no res per que el Sitges fa gala de la seva experiència i qualitat i imposa el ritme del partit. Apreta quan ho necessita, descansa quan vol, amaga la pilota i en definitiva jugar el que li interessa en cada moment. Els nostres defensen, plaquen i intentem recuperar pilotes però la pilota roman en poder del equip del Garraf. A destacar la defensa de tots els jugadors i les ganes de placar sobretot de Simon i Felipe que es van fer un fart. Tot i això la nostre defensa es desorganitzada. Per aquest motiu, el Sitges ens endosa un total de set marques.

En el nostre haver cal destacar accions destacables de varis jugadors entre ells l’estrella emergent Lillo corejat per les grades i el nostre Sapatos Jr. . Va ballar amb el Negro tot el partit i al final del partit va ser capaç de veure un forat i colocar una pilota amb xut darrere la defensa que es va saber aprofitar per fer la marca de l’honor.

Varem sortir contents pel final i per les bones sensacions durant el partit. Sortim contents però crec que aquest equip mereix molt mes. No podem conformar-nos a defensar i hem de tenir fam i ganes de fer més. Seria injust culpar els que hi eren però crec que entre tots tenim dos setmanes per preparar el partit contra el Gotics. Us esperem a tots a l’entreno per poder treballar conjuntament.

Sota el meu criteri el MVP de la jornada pot estar entre el Simon (pels incontables placatges), el Felipe (jugant en una posició cada dia diferent i sempre estant a l’altura) i el Lillo (amb la grada a favor), però per la capacitat de sacrifici jugant lesionant des de l’inici de pilier, per que tot i això va intentar un parell de carregues contra la defensa se’l vull donar a Pablito Terrores. Quan aquest jugador comenci a tenir mes experiència i creure mes en les seves capacitats podrà dominar els seus combats individuals amb els rivals i entregar-nos grans moments de joc.

 

Reportero: Anonimus

Nº del Partit: https://rugbycat.matchready.es/es/public/561/match_stadistic