Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRÒNICA HOSPITALET R.C. – CEU FEMENÍ

CRÒNICA HOSPITALET R.C. – CEU FEMENÍ TEMP. 2017-18

L’encontre es va iniciar amb un minut de silenci en homenatje a dos difunts : el nostre company jugador i entrenador Holidays i a l’avi d’una jugadora de l’Hospitalet.

I ha vegades que els resultat final d’un partit no reflecteix la dinàmica que s’ha produït dins del terreny de joc, però aquesta vegada el 5-5 final es molt explicatiu de la correlació de forces que es va produir en aquest partit.

Vàrem marcar nosaltres primer gracies a un desbordament de la Google que va marcar sota pals. La transformació posterior, vist com va anar el partit, podia haver sigut la diferencia entre l’empat o la victoria, però malauradament no ho vam aprofitar. Tot el partit es va convertir en atacs constants dels dos equips. L’Hospitalet va aprofitar una bona jugada de la seva apertura Estefi, per marcar el 5 a 5, que va ser el resultat final.

No es pot demanar mes implicació a tot l’equip, però com en altres encontres la manca de lectura del joc i qualcuna decisió no massa encertada va ser al final el diferencial entre un partit guanyat i la realitat de l’empat. La pròxima jornada ens desplacem Lleida a jugar contra l’INEF d’aquesta ciutat i amb el propòsit de superar el partit i el resultat que vàrem obtindré en la primera fase a casa nostre.

Fotos i Crònica by Matxaka!!