Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRÓNICA QUIMICS – CEU Barabarians

Derrota del CEU Barbarians en el primer partit del 2018

Dins de les nostres prediccions ja comptavem que aquesta seria una lliga molt disputada donat els rivals als quals ens enfrontarem. Tradicionalment, el nostre club té una entrada d’any força complicada i aquest any no ha estat una excepció. La equació NO dona lloca dubtes;

Dues setmanes sense entrenaments + Cuatre setmanes sense competició + una mala preparació pel partit = MAL RESULTAT .

 

El Staff no podia tenir pitjors malsons. Tot i haver avisat amb molta antelació ens varem presentar a l’enfrontament amb poca gent i malgrat això la primera part es va jugar de tu a tu. A traves de bons detalls individuals ens manteniem dins el partit. Varem començar poc concentrats i així al minut 13 el Químics ens fa un assaig a través d’un maul que aconsegueix atravessar tota la nostre 22 sense que la nostre defensa sigui capaç de frenar-l’ho. Al cap de nou minuts, el rival utilitza la mateixa arma per avançar molts metres per després obrir a la tres quarts que planta la ovalada. Començem a donar ensurts al contrari a través de bones jugades de la tres quarts que no es completen per falta de recolzaments. Bones carreres del Nial, Felipe i Sapatos Jr. que s’entenen força fan que entrem en el partit. Al minut 30, en una touche favorable a 10 metres de marca muntem un maul que avança poc però en Subirana (the Castelier) fa mostra de la seva força. Surt de l’agrupament i avança fins la zona de marca i la planta arrosegant un parell de jugadors. Seguim entonats i els tres quarts avançant atravessant la defensa però sense ser capaços d’enllaçar l’ultima passada (estirada d’ulleres per els nostres inexperts ales). El Subi segueix donant mostres de la seva força quan agafa la pilota i per cada percussió cauen variis jugadors del Quimics. En aquesta dinàmica positiva el nostre benpreuat Victor anota un drop que deixa el marcador en un ajustat 12-10. Acaba la primera part es produeix l’expulsió temporal de l’Albert, Mongui Bro Jr., per un placatge perillós.

 

Ens conjurem per apretar a la segona part però la falta de forma física, de recanvis i la manca de l’expulsat va causar que el Quimics ens anotès un assaig als tres minuts de la represa. L’entrada de Borja Patapalo ens va esperonar una mica però donades les circumstancies ni l’entrada de Tuilagi haguès pogut canviar la dinàmica. Aixi el Quimics torna a anotar fins a tres vegades mes.

 

Ens quedarem amb els aspectes positius com son la capacitat d’esforç de tots els jugadors que sense entreno ni en alguns casos massa experiencia no varen perdre la cara el partit. Podem valorar l’entrada de nou a l’equip de Borja i esperem que només tingui un petit ensurt. També em va agradar l’entrada de Pepon que va fer algunes accions de merit pel temps que portava desconnectat.

 

Tot i tenir algun candidat pel partit com el Nial, el Felipe o el Paul per diferents motius aquesta setmana li entrego al MVP a Lluis Subirana The Castilier per actitud i disponibilitat. Si puguès entrenar seria una passada jugar al seu costat.

 

El staff tècnic esta desitjos que acabin els examens universitaris, es fongui tota la neu per poder gaudir de la Presencia de tots els jugadors seniors als entrenaments i partits. Per poder competir contra la resta d’equips de les nostres divisions necessitem més efectius disponibles i molta més gent entrenant.

El partit en nºs: https://rugbycat.matchready.es/es/public/479/match_stadistic