Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CEU S16 amb SEL Vilanova

Crónica del CEU sub16 amb SEL Vilanova

El partit va començar i el terreny ens va afectar. Doncs el joc obert que volíem aplicar contra el Vilanova que aparentment era un equip més pesat, no va funcionar molt be en un camp tant petit com el de Vilanova. El Vilanova es va quadrar i a base de pick and go van aconseguir assajar en el minut 26 i 29, també van sumar tres punts gracies a un cop de castig.  Per part nostre ens van anular un assaig per avant i l’altre va ser plantat abans de la línia d’assaig.

Les meles i touch van sortir be, doncs conservàvem les nostres i guanyàvem alguna de les seves. En quant a expulsions, varem patir dues en la primera part, en el minut 17 i 21. Cosa que es va notar en el rendiment.

En la segona part les coses van canviar, doncs el CEU es va posar les piles i el Panxo va començar a sumar punts amb un assaig, seguidament Keihan va convertir el assaig. Al minut 62 el Vilanova va patir una expulsió i el Teo no va dubtar en aprofitar la ventatge per assajar. Finalment el partit acaba amb la derrota del CEU per 1 punt.

 

Foto de Twitter del SEL Vilanova