Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRONICA ANOIA-MARTORELL VS CEU FEMENI

CRONICA OSONA-MARTORELL VS CEU FEMENI del 14 de Febrer 2018

No se perquè, però al nostre club no li senta be la parada de vacances de Nadal. Durant tots els anys que hi estat en el club sempre en tinguts resultats negatius desprès de vacances. Aquest any no ha sigut una excepció i totes les categories han perdut els seus encontres amb millor o pitjor fortuna, amb resultats ajustats o molt abultats.
Les noies per no se menys que la resta de categories ha perdut enfront l’Anoia-Martorell en el seu camp per 31 a 19, i podia haver sigut pitjor.


La manca de placatge, de posicionament en el camp i el manteniment de la pilota en les nostres mans varen ser la tònica del partit, mes acusat en la primera part que en la segona. En el primer temps de joc les osonenques varen transformar dues marques en tres aproximacions a la nostra area de 22, mentres que nosaltres entre pilotes caigudes, les que ens treien de les mans i les pèrdues en els rucks, varen necessitar moltes aproximacions per nomes obtindre una marca escorada. Resultat primera part 10-5.


En la segona part i despres varis canvis ( sorprenement teníem 7), la cosa va millorar una mica, però no el suficient com per fer perillar la diferencia en el marcador i la Victoria local. Final del partit 31-19.
Esperem que el proper partit que disputem a casa contra el Tarragona, plaquem mes, tinguem mes actitud defensiva i mes empenta en atac i per fi puguem jugar al nostre joc.

Autor: Matxaca

Nº del Partit: https://rugbycat.matchready.es/cat/public/650/match_stadistic