Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica CEU Sub16 amb Gòtics RC

Derrota del Sub16 amb el Gòtics RC

Aquest cap de setmana rebíem el líder a casa, el Gòtics. Ja sabíem que ens enfrontàvem a un equip molt dur, el fet de tenir algunes baixes d’última hora i algunes lesions també ens va passar factura.

El partit va començar igualat i es notava la concentració del jugadors. tot i així al minut 10 vam rebre el primer assaig per part del Gòtics deixant el marcador 7-0. Només al cap de 2 minuts el seu  numero 12 ens va tornar a castigar amb un altre assaig. (12-0). A partir d’aquell moment els nostres jugadors van reaccionar aconseguint una marca treballada al minut 16 per part d´Alex Vendrell i transformada per Panxo Barba. (12-7). El partit es va igualar  fins el minut 34 on vam tornar a rebre un assaig per part del Gòtics sota pals(19-7).  Tant sols un minut després el nostre centre Antoine Oller intercepta el oval i marca sota pals deixant un resultat a la mitja part de (19-14).

Al començament de la segona part el partit segui bastant igualat fins que vem rebre una altre marca al minut 50 que va tocar bastant es nostres joves.  (26-14). Els nois no van baixar el cap en cap moment, tot i rebre una ultima marca al minut 65 que deixava el partit (31-14).

Volem destacar la bona actitud dels nostres jugadors que tot i jugar contra els líder, no van donar per perdut el partit en cap moment. Destacar bons placatges i sobre tot fent front el numero 12 del Gòtics que era un jugador molt potent que ens va ocasionar dues marques i va travessar diversos cops la nostre línia de defensa.

Actualment anem penúltims a la classificació, però si seguim treballant estem convençuts que escalarem unes quantes posicions a la taula.

Nª del Partit: https://rugbycat.matchready.es/cat/public/650/match_stadistic

Fotografies del partit extretes de la web del Gòtics: https://www.flickr.com/photos/135931485@N04/sets/72157669458692699/with/28428479849/