Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRONICA CEU VS R.C.TARRAGONA FEMENI 2018

Gran partit del Femení del CEU

Seguint amb lo dit en l’ultima crònica, i donant-me la raó a mi mateix, quan més partits seguits juguem i menys aturades hi han millor, i si el contrari, encara que sigui sobre el paper es més poderós que nosaltres, ens mimemitzem amb el seu joc i puguem la nostra competitivitat.

Es quan al inici del partit vaig veure que les melés eren pactades per falta de primeres línies, i veien el seu equip vaig suposar que traurien una alineació plena de ¾ i que el seu joc seria principalment a la ma i de fugir del contacte amb la nostra davantera.
Així va ser i seguint el guió del partit anterior, a cada fallo nostre en atac i en la seva línia de 5 m, marca d’elles per contraatac amb la línea. Però al contrari de la setmana passada hem placat més, estaven millor posicionades en el camp i les nostres respostes han sigut rapides i contundents.
El partit a sigut un toma i daca constant, i passaven d’estar a 5 mts de la seva marca a estar a un metre de marca nostra. Així ha transcorregut el partit, que al final a reflectit un 34-27, a favor del CEU Femení.
Fins a la propera i a guanyar.

Estadístiques del partit: https://rugbycat.matchready.es/cat/public/711/match_stadistic

Autor: Matxaca

P.D.: no se el que ha passat però les fotos han sortit penoses, ho sento.