Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRÒNICA INEF BCN-CEU Barbarians

Derrota del CEU Barbarians frente INEF Barcelona

La meva idea original era no fer la crònica del match del cap de setmana per diferents motius, principalment per que estava enfadat i desil·lusionat, però a mesura que passava el temps vaig anar reconsiderant la meva idea i m’he decidit a realitzar-la per respecte als companys que varen jugar, pel públic assistent i per tots aquells per diferents motius no varen poder assistir (Lesions, novies, fills, etc.).

A l’hora de la convocatòria nomes faltava el nostre vell conegut Minicaperu. Per sort per ell, no hi havia vestuari per que les femines del Enginyers van trigar un munt en canviar-se i el vestuari no estava disponible. Això sumat a la petició de revisió de fitxes per part de l’Inef va provocar que entréssim al partit freds i desconcentrats.

Les consignes pel partit eren clares; aprofundir l’atac en zona propera als rucks i un cop guanyada la línia de avantatge atacar per fora. A l’inici, el domini és de l’Inef que ens tanca en la nostre 22. En una sortida nostre de 22 metres, rep la pilota el seu ala que amb un parell de contrapeus i arrencant des de la línia de mig camp passa per entre la primera, la segona i la tercera cortina defensiva i planta la ovalada a la nostre zona d’assaig. Ens trèiem el domini inicial i intentem arribar a la seva 22 a traves de cops de càstig tot i que la touche no funciona. La coordinació entre el saltador i els talonadors no és gaire bona. Intentem anotar a través de dos cops de càstig però el Philippe no aconsegueix ficar-la. El nostre joc es caòtic i fem una de freda i una de calenta. En un altre regal de xut al mig camp, ells aconsegueixen fer-nos un altra assaig una mica mes elaborat. Pablito que ha estat tota la nit vomitant, que haurà fet per estar així, demana el canvi. Entre Subirana, que com sempre, dona mostres de força percutint a tort i a dret. Les defenses superen als atacs més per demèrit dels atacs que no pas per bones defenses.

La segona part no comença molt millor, perdonant placatges fàcils això provoca un nou assaig de l’Inef. Entre un Pigrau (Sr Muñones) i comencem a treballar la zona calenta de l’Inef tal i com haviem demanat. Això provoca que hi hagi més tensions per culpa dels cops. Nosaltres ens queixem reiteradament de fores de joc i mans als rucks que l’arbitre no sempre sanciona. La veritat es ho intentem, però sempre hi ha l’errada que enfonsa les nostres iniciatives. Un passe mal donat, una recepció dolenta, un jugador que penetra sol, una touche ineficaç. L’arbitre expulsa un jugador de l’Inef temporalment i aprofitem per atacar encara més el seu eix. D’aquests atacs en Gerry aconsegueix anotar l’únic assaig del nostre equip. Seguim atacant però ni l’entrada de nous reforços com el Borja, l’Ivan i el Bernat i un Urilingus immens mouen més el nostre marcador.

Desprès d’aquesta derrota espero que ens haguem adonat que l’única manera de millorar sigui a través del compromís amb els companys, l’equip i el club. Venir a entrenar és el pas inicial i un cop tinguem tota la gent entrenant potser serem capaços de jugar tots al mateix joc.

El MVP té pocs candidats però en aquesta ocasió serà compartit entre els companys que van jugar a Sitges i es van oferir a venir a jugar aquest partit. Entenc que aquest ha de ser el compromís amb el club i per això agraeixo públicament a tots aquells que vàreu mostrar disponibilitat.

Partido del CEU INEF Barcelona en Youtube!