Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

S14 CEU vs Esparraguera 18

Remontada del Sub14 del CEU amb l’Esparraguera.

Avui teníem el hàndicap que no coneixíem el rival, els hem vist arribar i hem vist que tenien (com passa en aquesta categoria) jugadors molt grans i altres de petits. La sorpresa ha estat que els més grans han jugat a la línia, i això combinat amb un mal començament de partit ens ha fet rebre dues marques transformades als primers minuts de partit.

De mica en mica hem anat millorant els recolzaments i els placatges, i en una demostració de caràcter del nostre capità d´avui, el Noam, hem pogut obrir el marcador (+2 Norbert). Això ens ha tranquilitzat i ens ha donat energia per poder controlar el partit. El David ha pogut fer de les seves però ha estat molt ben parat per l´Esparraguera, i així hem pogut arribar a la mitja part.
La segona part ha començat igual de malament que la primera i hem rebut una tercera marca.
A partir d´aquell moment hem dominat la majoria de rucks i hem  controlat més la pilota. El Guillem Prieto ha aprofitat un forat per fer la segona marca (+2 Norbert). En aquest moment hem agafat el control del partit sense por, amb penetracions destacades de l´Edu i de l´Hugo.
Ja quedant poc temps el David ha pogut entrar a marca (+2 Norbert) fent-se malt a la mateixa acció. I per no haver de patir, al darrer moment el Marc ha fet la quarta (+2 Norbert) per tancar la remuntada.
Cal destacar l´entrada al final del partit del Nir i l´Aleix per les lesions del David i el Sebas.
Resultat Final: CEU 28 – 19 Esparraguera.
Jugadors/es CEU: Marc, Sofia, Edu, Guillem Doñate, Alex, Noam, Guillem Prieto, Norbert, David, Sebas, Hugo, Javier, Oriol, Ciro, Aleix y Nir
Cronista o Tronista: Toni Roig
Fotògraf: Yoni Garriga