Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica SUB16 CEU vs RC Hospitalet

Victoria del Sub16 del CEU amb el RC Hospitalet

El passat dissabte 24 de Febrer el Sub16 del CEU visitava el Hospitalet a casa seva. Partit important per poder pujar alguns llocs a la lliga i encara més important guanyar per poder homenatjar al justin ja que gran part de la plantilla i entrenadors havien compartit molts anys de rugbi amb ell.

Amb aquestes dues grans motivacions un cop acabat el minut de silenci els jugadors van començar el partit amb gran intensitat i al minut 7 ja arribava el nostre primer assaig de la mà de Victor Martínez (0-5). Ja sabíem que seria un partit bastant dur i uns minuts més tard l’Hospitalet empata el partit (5-5). Encadenant una ferma defensa i amb un atac molt contundent al min 20 el nostre debutant en la posició de centre Nicolas Aguayo marca un nou assaig (5-12). Tot seguit l´altre equip desperta i reacciona amb una marca molt similar a la anterior i del mateix jugador (10-12). Al minut 28 una marca de Matheo Cahu culmina una bona jugada de la nostre 3/4 (5-19).

A partir d’aquí nosaltres vàrem capgirar el partit i el vam dominar de cap a peus i una altre marca de part de Victor Martínez ens porta al descans amb un resultat de 5 a 26.

La segona part no va ser menys i el CEU va tenir un domini implacable i només 3 minuts després del inici de la segona part una altre marca per part de Victor Martínez que va protagonitzar un gran partit (10 – 31).  Durant  els següents 30 minuts el partit va ser un estira i arronsa per part dels dos equips però els nostres jugadors següent dominant. Al minut 65  Miguel Güell trenca la defensa i protagonitza una nova marca sota pals (10-38). I tant sols uns minuts més tard i només a un per acabar Thomas Bourgrain ens regala una altre marca  de joc col·lectiu que ens permet acabar el partit 10- 43.

Destacar el bon joc col·lectiu i la bona actitud dels jugadors, tal i com vam dir al vestuari aquesta victòria la dediquem al Justin.

Autor: Zapatitos JR

Fotografies d’Ignasi González: <<FOTOS>>

Estadistiques del partit: <<LINK>>