Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Crònica CEU-Barça 17/3/18

Dissabte passat, dia 17 de març, tocava partit amb el Barça. Era un partit al que els nostres jugadors arribaven amb moltes ganes. No només pel fet de retrobar-se amb antics coneguts com el Dante, si no pel fet de que el Barça és un dels equips que serveixen com a  referència per saber quin es el propi nivell de joc.

L’arbitre va xiular l’inici del partit puntualment, i equipats amb la nova samarreta, vam començar a jugar. Va ser un començament molt renyit, en que tots dos equips van placar de valent, posant les coses difícils al contrari, però al cap de 8 minuts el Barça va aconseguir  fer la seva primera marca, tot i que després no van aconseguir transformar el xut a pals (0-5).

El Matx va continuar sent molt disputat, com ho prova que al cap de 12 minuts el David aconseguís plantar la pilota igualant el marcador (5-5).

Al minut 26 del partit va ser el barça qui va aconseguir travessar la nostra defensa, allunyant-se 5 punts en el marcador, donat que tampoc en aquesta ocasió van estar encertats en el xut a pals (5-10). Però només 3 minuts després, l’Álex va aconseguir tornar a igualar el marcador (10-10).

Un cop més va ser el barça qui va desfer la igualtat avançant-se al marcador, plantant dues vegades consecutives  (10-15 i 10-20). Però el CEU va escurçar distàncies amb una nova marca (15-20), tot just abans de la mitja part.

A la represa, les coses van començar a canviar. Fins a aquell moment el Ceu va estar plantant cara molt dignament a un equip ben preparat i que disposava de més canvis, però un parell de marques, com a mínim qüestionables, van acabar amb la concentració i l’esperit d’equip dels nostres jugadors. En aquesta situació, la coordinació de l’equip va desaparèixer, sent reemplaçada per crítiques i retrets entre companys, tot i els esforços dels entrenadors des de la banda per recuperar l’esperit de lluita i la concentració.

Amb aquest panorama el Barça va continuant marcant fins arribar al tanteig final de 15-44 que més que fer palesa la diferència de nivell entre els equips, ens parla de les actituds que hem de corregir per continuar creixent com equip.

Autor: Sr Lobo