Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

CRONICA CEU VS STA. COLOMA-SABADELL 2018

CRONICA CEU VS STA. COLOMA-SABADELL 2018

Mes val tard que mai. Per fi.

Aquesta rotunda afirmació no te res a veure amb el marcador final del partit, encara que també sigui rotund, 65-0, malgrat que el col•legiat es va deixar de comptar les transformacions a Pals ( o 64 o 69, però 65 no).
Aquesta afirmació te a veure en que en aquest partit no ens hem igualat al contrari, no ens hem mimetitzat amb el seu joc, i a partir de la primerenca marca, i uns minuts d’incertesa, van jugar al nostre joc i varem mantindre un alt nivell de pressió sobre el joc del contrari.
Aquesta afirmació te a veure amb que van placar mes i millor que en anteriors partits, que sabíem a que jugàvem tant en ¾ com en davantera, i varem prendre decisions de joc mes encertats.
Aquesta afirmació te a veure que en aquest partit vam sapiguer estar ben posicionades dins del camp i moure’ns d’una forma mes intel•ligent.
En aquest partit no totes les marques las va fer la Tina, sinó que varem veure varies marques de la Cris, de l’Irina, de la Paula, etc.
Be a fi de comptes i com diu un acudit castellà : “ No hay un padre gitano que quiera ver a sus hijos con buenos principios”. Ens queda un partit de competició regular, esperem jugar-lo com aquest passat, per tindre l’oportunitat de jugar una mica mes a 15, abans que arribin aquestes competicions tretes de la màniga per la federació per allargar la temporada, fins que arribin els rugbi platja. Ió crec que es millor jugar en dues voltes, en les categories corresponents, fer play-offs, pujar i/o baixar i fer una copa catalana a partit únic, i esperar que arribi l’estiu, perquè sempre ens queden els partits amistosos i viatjar que es molt bo per la ment i el rugbi.
Adéu.

Redactor i Fotograf: Matxaca

EL partit en xifres: RUGBY.CAT