Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

S16 CEU amb CN Poble Nou

Aquest dissabte passat en enfrontàvem CN Poble Nou, era un partit ajornat i ja sabíem a quina dificultat ens trobaríem. Un equip amb molt de pes.

El factor d´estrenar noves samarretes INSCOR ens va fer estar encara més mentalitzats abans de saltar al camp.

Un cop començat el partit la concentració es present en els dos equips i al minut 11 rebem la primera marca per part dels enginyers. (0-5)

Poc a poc comencem a tenir la possessió  de la pilota i comencem a dominar el partit, així arriba la nostre primera marca de la mà de Alvaro de Mora i transformada per Matt Cumins. (7-5).

El partit segueix intens i igualat per part dels dos equips, cal destacar alguns bons xuts del nostre 10 Panxo Barba al adonar-se que la seva cortina estava molt avançada. I així arriba la nostre segona marca al minut 27 per part de Etienne villa (12-5).

El resultat s´estanca i així arribem a la mitja part.

la segona part seguira amb aquesta dinàmica d´intensitat per part dels dos equips Peró al minut 47 aconseguim trencar aquesta igualtat i Alvaro de Mora torna a marcar, aquest cop es Keihan Infantes qui transforma l´assaig. (19-5)

Només 10 minuts més tard rebem una marca per part de l´atre equip i que deixa el marcador (19-10).

El partit seguira intens fins al final peró el marcador ja no es mourà més.

Destacar que es un victoria merescuda i ben treballada, amb algunes bones jugades en equip.

Mantenim seguint tenint una ferma defensa que ens permet poder guanyar partits com aquest.

 

El pròxim dissabte tornem a jugar contra CN Poble Nou i no dubtem que ells voldran la revantxa  així que ha seguir treballant.