Estem molt emocionats d’anunciar l’inici de la campanya de captació de jugadors per la temporada 2024-2025, i aquesta és una temporada molt especial, ja que celebrem 65 anys de rugbi al CEU. Volem continuar fent créixer la nostra família rugbística i necessitem la vostra ajuda per aconseguir-ho!

El nostre objectiu és arribar a tothom que tingui interès per aquest esport tan emocionant i formar part d’un equip amb valors com la companyonia, el respecte, l’esforç i el compromís. Per això, hem preparat materials promocionals en diversos idiomes i formats perquè pugueu distribuir-los a les vostres escoles, universitats, centres de treball o barris. L’important és donar a conèixer el rugbi i el CEU a tothom qui creieu que pugui convertir-se en un rugbier!

Com funciona?

Durant tot el mes de setembre, qualsevol persona interessada podrà venir a provar l’entrenament de manera gratuïta i sense compromís. És una oportunitat perfecta per conèixer l’equip, els entrenadors i veure de primera mà com vivim el rugbi al CEU. A més, si portes algú nou i aquest s’uneix al club, hi ha beneficis tant per a tu, que seràs el padrí, com per al nou jugador.

No importa si tens experiència prèvia o no, l’important és tenir ganes d’aprendre i gaudir d’aquest esport. Estem oberts a tothom, independentment del nivell, l’edat o la condició física. El rugbi és un esport inclusiu, on tothom té un lloc i tothom pot sumar.

Ajudeu-nos a expandir la passió pel rugbi i fem del CEU un club encara més gran!
Compartiu els nostres cartells, animeu els amics, i no dubteu a venir a provar! Ens veiem al camp!