Rugby per a nens i nenes de totes les edats

En el CEU entenem la nostra escola de rugbi com un espai on el nen/a és el/la protagonista, sense ells no existeix el joc!

Formem a esportistes de manera integral, potenciant les seves capacitats físiques i cognitives de manera progressiva adequada a la seva etapa de desenvolupament. A través d’una gradual adquisició de competències per edats, on ensenyem una compressió del joc, utilitzant el nostre esport com un mitjà on posar en pràctica multitud d’experiències.

El rugbi és un esport de valors...

...on el desenvolupament dels nens i nenes va més enllà de l’esport en si. El rugbi es dona suport i ensenya un conjunt de valors humans i socials importants a les bases del desenvolupament personal individual i col·lectiu.
Andrés Tota ChillidaDirector de l’Escola Esportiva Club Esportiu Universitari CEU

Galeria de fotos

Descobreix la passió, l'energia i l'esperit d'equip que defineixen el nostre club a través d'aquestes imatges captivadores. Des dels entrenaments plens de diversió fins als moments emocionants al camp, aquestes fotos capturen la bellesa del rugbi infantil. Celebrem el talent i la dedicació dels nostres joves jugadors i esperem que aquestes imatges us inspirin tant com a nosaltres!

Els 5 valors de l’escola CEU Rugbi i que va més enllà de l’esport

Equip

El treball en equip és essencial en el nostre esport, donem la benvinguda als nous jugadors i els incloem en el dia a dia de l’equip, juguem per l’equip, no individualment, tan dins com fos del camp. Confiem en tots, ja que cadascun té un paper essencial a jugar.

Respecte

És la base del rugbi, respectem a l’àrbitre, adversaris i companys entenent i acceptant les seves decisions, ja que sense ells no podríem jugar.

Diversió

La raó per la qual jugar a rugbi, animem a l’esportista a gaudir de l’entrenament i del joc. Utilitzem el rugbi per adoptar un estil de vida saludable i construir habilitats per a la vida.

Disciplina

El rugbi és un esport de contacte, que no violent, per tant, és molt important respectar les regles en el seu conjunt.

Esportivitat

La base en la qual es construeix el nostre club, conservar la camaraderia del rugbi amb companys i l’adversari és primordial. Ser generós en la victòria i dignes en la derrota, prevalent l’esforç i el desenvolupament del jugador/a per sobre del resultat.

Dubtes de molts pares sobre el Rugbi

El meu fill /a pot jugar a rugbi?

Per descomptat que sí! El rugbi és un esport inclusiu on hi ha cabuda per a tothom.

Qui sou vosaltres?

El CEU és un club històric de la ciutat de Barcelona, fundat el 1951 amb equips de totes les edats des dels 4 a 99 anys.

El rugbi també és per a noies?

I tant!!! No hi ha ni que plantejar-li-ho, a més de tenir equips femenins, en l’escola es juga de manera mixta, i on ja tenim bones jugadores esperant que et sumis a elles!

El meu fill /a es molt petit…

No és inconvenient, “al pot petit hi ha la bona confitura”. Totes les nostres activitats estan pensades i adaptades a les capacitats dels nens tant en funció de la seva edat com de la seva grandària.

Quina edat és millor per començar a jugar?

No és qüestió d’edat sinó de ganes de passar bons moments amb nous amics, nosaltres tenim activitats des dels 4 anys on el joc té molt protagonisme per anar evolucionant al llarg dels anys en funció del desenvolupament de l’esportista.

La temporada ja està començada… Què fem?

Posa’t les sabatilles i vine!, acceptem a tothom, sigui el dia que sigui, sempre tenim preparats entrenaments específics per a nous jugadors.

Amb qui deixo als meus fills/es?

Entre el nostre Staff d’entrenadors, un ampli equip de professionals entre els quals hi ha Llicenciats en esport, entrenadors titulats i molts anys de rugbi a l’esquena amb ganes de poder transmetre els seus coneixements i experiències.

On entreneu?

El nostre camp es troba com un petit oasi dins de Barcelona, en Esports UB (Av. Diagonal 695-701).

Vine a conèixer-nos, vine a l'entrenament, vine a divertir-te!

    El nostre club està recolzat per

    Uneix-te a nosaltres i fes part del nostre èxit. Amb el vostre suport, podem assolir grans fites al camp i més enllà. Contacta'ns avui mateix per convertir-te en un patrocinador del nostre estimat equip de rugbi. Junts, som més forts.

    CEU Rugby Barcelona is designed & developed by mononelo @ Barcelona 2024