Amb tu som més grans!

El club està creixent any rere any, cada temporada que passa som més jugadors de totes les edats que defensen els nostres colors. Com club formador i social, creem en la necessitat d’apostar per la formació d’aquest rugbiers des de petits, perquè creixin amb els valors d’aquest noble esport i que portin amb orgull l’escut del CEU.

Totes les temporades ens enfrenem als nous reptes amb moltes il·lusions, per part de la junta directiva, tenim moltes ganes de treballar en un club sòlid, per estar a l’altura dels nostres jugadors, que temporada rere temporada no deixen de sorprenents marcant nous objectius cada vegada més alts.

Per això necessitem uns fonaments forts perquè el «Sitari» cada vegada sigui més competitiu i sobretot, que sigui una gran família dins del rugbi català.

Entenem que ser del CEU no és només jugar, sinó tots aquells que ho fan possible, entrenadors, delegats, exjugadors, pares, mares, germans, amics, o qualsevol aficionat que se senti identificat amb el club i que ens dona suport d’una manera o altra.

Per això si la paraula CEU, «Sitari», «El Uni» o rugbi us desperta algun tipus de sentiment, fes-te soci protector:

SOCI OR

Uneix-te ara per ser part dels fonaments del nostre club, garantint la continuïtat del CEU com a líder en el rugbi. Amb la teva contribució, obtindràs avantatges exclusius com a soci Or i reconeixement especial.
Soci Or: 150€

SOCI PLATA

El teu suport com a soci Plata és vital per al nostre club. Amb la teva contribució, consolidarem el CEU com a referent en el rugbi català. A més, com a soci Plata, rebràs beneficis especials i la nostra eterna gratitud.
Soci Plata: 80€

SOCI BRONZE

El teu compromís com a soci Bronze és molt valuós per al nostre club. Amb la teva contribució, ajudaràs a mantenir la nostra estructura i a promoure el rugbi a la comunitat. Com a soci Bronze, també seràs part de la nostra xarxa de suport dedicada al CEU.
Soci Bronze: 50€

Com a soci del Club d'Esports Universitari (CEU), tindreu accés a un seguit de beneficis exclusius, incloent actualitzacions regulars sobre notícies del club, esdeveniments i promocions especials dels nostres patrocinadors. Ens esforcem per crear una comunitat on tots els socis es sentin part importants del nostre club i comparteixin la passió pel rugbi. Uneix-te a nosaltres avui i forma part de la família CEU.

El nostre club està recolzat per

Uneix-te a nosaltres i fes part del nostre èxit. Amb el vostre suport, podem assolir grans fites al camp i més enllà. Contacta'ns avui mateix per convertir-te en un patrocinador del nostre estimat equip de rugbi. Junts, som més forts.

CEU Rugby Barcelona is designed & developed by mononelo @ Barcelona 2024