Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

SOCI PROTECTOR

VIU EL RUGBI

AMB TU SOM MÉS GRANS!!

FES-TE SOCI!!

Apreciada família del CEU

El club està creixent any rere any, cada temporada que passa som més jugadors de totes les edats que defensen els nostres colors. Com club formador i social, creem en la necessitat d’apostar per la formació d’aquest rugbiers des de petits, perquè creixin amb els valors d’aquest noble esport i que portin amb orgull l’escut del CEU.

Totes les temporades ens enfrenem als nous reptes amb moltes il·lusions, per part de la junta directiva, tenim moltes ganes de treballar en un club sòlid, per estar a l’altura dels nostres jugadors, que temporada rere temporada no deixen de sorprenents marcant nous objectius cada vegada més alts.

Per això necessitem uns fonaments forts perquè el «Sitari» cada vegada sigui més competitiu i sobretot, que sigui una gran família dins del rugbi català.

Entenem que ser del CEU no és només jugar, sinó tots aquells que ho fan possible, entrenadors, delegats, exjugadors, pares, mares, germans, amics, o qualsevol aficionat que se senti identificat amb el club i que ens dona suport d’una manera o altra.

Per això si la paraula CEU, «Sitari», «El Uni» o rugbi us desperta algun tipus de sentiment, fes-te soci protector:

SOCI OR (150€)

SOCI PLATA (80 €)

SOCI BRONZE (50 €)


A part de tot això sempre estaran actualitzant les notícies del club, esdeveniments, promocions especials dels nostres patrocinadors actuals i futurs.

Volem que els nostres socis se sentin part important del nostre club i comparteixin amb nosaltres la passió pel rugbi.

FORÇA CEU!!!

JUNTA DIRECTIVA CEU RUGBI