Equips CEU

Amb una tradició arrelada en l'excel·lència esportiva i el companyerisme, els nostres equips, des dels més joves fins als seniors, representen el millor de la nostra passió pel rugbi. Cada equip, des dels jugadors més novells fins als veterans experimentats, forma part d'una família unida per l'amor al joc i el desig de superació.

Equip CEU Senior Masculí

Descobreix el nostre sènior masculí, dos equips en competició, un primer equip actualment jugant a División de Honor B, la segona categoria estatal, i un segon equip jugant a categoria catalana. Dos equips que permeten obrir les portes a qualsevol jugador, sigui el que sigui el seu nivell, dos equips que creixen junts i es complementen l'un amb l'altre, on tothom té un lloc.

Equip CEU Senior Femení

Un equip sòlid, que competeix a la màxima categoria catalana, amb determinació ferma i esperit de camaraderia, que persegueix la victòria en cada partit, un equip que abraça el desafiament i creix en cada entrenament i en cada competició. Un grup amb molt de futur on totes són benvingudes més enllà de la seva experiència.

Acadèmia

Una combinació d'aprenentatge i competició, el futur del club, dels 12 als 18 anys, S14, S16 i S18, els equips on els futurs jugadors i jugadores dels equips sèniors es formen com a rugbistes i com a persones. Una bona edat per introduir-se al rugbi i créixer de la mà del club.

Escola

Descobreix la promesa del futur amb els nostres equips de formació, on les joves promeses del S12, S10, S8 i S6 aprenen els fonaments del joc i cultiven l'amor pel rugbi. A mesura que avancen, esdevenen les estrelles emergents del S16 i S14, exhibint coratge i determinació en cada partit.

Els nostres equips S18 i Senior representen l'apex de la nostra passió, amb jugadors que demostren habilitats excepcionals i una dedicació exemplar. Cada equip, des de l'equip més jove fins al més experimentat, forma part d'una família unida per la seva devoció pel rugbi.

Veterans

Un equip per a tots aquells antics jugadors que volen seguir la vinculació amb el rugbi, amb un gran component social, on la diversió és més important que la competició, un grup que exemplifica els valors fonamentals de lleialtat, respecte i companyonia, i que ha de servir d'inspiració per a les generacions futures, promocionant la continuïtat de la tradició rugbística.

Touch

Acostat al Touch! La secció més jove del club, tot just fa dos anys que va arrancar aquest projecte, un equip obert a tots i a totes, una bona manera d'acostar-se al nostre esport, una oportunitat per connectar amb el rugbi, gaudir de l'exercici físic i compartir moments d'alegria i competitivitat saludable.

El nostre club està recolzat per

Uneix-te a nosaltres i fes part del nostre èxit. Amb el vostre suport, podem assolir grans fites al camp i més enllà. Contacta'ns avui mateix per convertir-te en un patrocinador del nostre estimat equip de rugbi. Junts, som més forts.

CEU Rugby Barcelona is designed & developed by mononelo @ Barcelona 2024