Això va de contacte!

Estem aquí per ajudar-te en qualsevol qüestió que tinguis. Sigui per unir-te als nostres equips, informació sobre els programes d'entrenament o per conèixer més sobre nosaltres, estem disponibles per a tu. Amb un equip dedicat i experimentat, estem compromesos a proporcionar-te suport i orientació. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te!

Si tens qualsevol pregunta, dubte o suggeriment, si us plau, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Apreciem molt els teus comentaris i estem compromesos a proporcionar-te l'atenció i l'assistència que necessites. Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres!

  Facebook

  X (twitter)

  Instagram

  El nostre camp

  Ens trobes a Esports UB, situat en un lloc destacat a l' Av. Diagonal 695-701 08028 BCN. Amb una ubicació convenient i accessible, el nostre camp és el lloc perfecte per gaudir del rugbi i formar part de la nostra apassionada comunitat esportiva. Vine i uneix-te a nosaltres per a experiències esportives inoblidables!

  Email Club: info@ceurugby.com

  Email Escola: escola@ceurugby.com

  El nostre club està recolzat per

  Uneix-te a nosaltres i fes part del nostre èxit. Amb el vostre suport, podem assolir grans fites al camp i més enllà. Contacta'ns avui mateix per convertir-te en un patrocinador del nostre estimat equip de rugbi. Junts, som més forts.

  CEU Rugby Barcelona is designed & developed by mononelo @ Barcelona 2024