Dissabte vam poder gaudir d’una jornada molt especial, dissabte el amics del Grand Perpignan, equip format per la unió en categories formatives de dos històrics clubs rossellonesos, FLHV i RMVP, ens tornaven la visita que els vam fer al mes de maig quan el nostre S14 es va desplaçar fins a Perpinyà i va gaudir d’un gran partit i d’un espectacular i divertit tercer temps a Haut Vernet.

Uns 70 membres del Grand Perpignan, entre jugadors, entrenadors i acompanyants, es van desplaçar fins a Barcelona per a disputar dos partits en les categories S14 i S16. A diferència del mes de maig, quan el nostre S14 va guanyar el partit a Perpinyà, aquest dissabte els dos partits van caure del costat rossellones, el seu bon joc i la seva potència física es va imposar en els dos enfrontamets. A les dues categories el Grand Perpignan va desplegar un intens joc ofensiu mentre els nostres jugadors aguantaven les escomeses visitants amb ordre i serietat, a la vegada que intentaven crear perill amb dignes contraatacs i un bon joc col·lectiu. Tot i les derrotes, els dos exigents partits, marcats per la intensitat i les ganes de jugar, van suposar un gran aprenentatge pels nostres jugadors, i és a la vegada, la millor manera d’encarar la temporada que tot just ara comença.

Després dels partits vam compartir un bon tercer temps on vam tornar a veure la millor cara del rugbi, jugadors dels dos clubs interactuant, intercanviant samarretes i gaudint de l’ambient que sempre hauria d’estar present en el nostre esport. Una jornada que ben segur es repetirà i seguiran les visites a Perpinyà i a Barcelona.