Tot el que necessites saber sobre els nostres protocols

Bulling

L'enllaç proporcionat us dirigirà a una font exhaustiva de protocols de bullying, oferint orientació vital per abordar aquesta qüestió crítica. És una eina essencial per a educadors, pares i professionals per crear un entorn segur i suportiu per als joves.

Reglament intern

L'enllaç proporcionat us conduirà al reglament intern del nostre club de rugby. Aquest document estableix les normes i expectatives per als membres, cobrint temes com la conducta, les inscripcions i les responsabilitats dels jugadors i entrenadors. És una guia essencial que reforça els nostres valors i serveix com a referència per a tots els aspectes relacionats amb el club.

Lesions

L'enllaç proporcionat us dirigirà als protocols de lesions del nostre club de rugby. Aquest recurs és crucial per als nostres membres, ja que ofereix orientació sobre com gestionar les lesions de manera segura i efectiva. Des de les primeres passes fins al procés de recuperació, aquestes directrius són fonamentals per garantir la seguretat i el benestar dels nostres jugadors.

Partes mèdics

L'enllaç que es proporciona us portarà a les parts mèdics del nostre club de rugby. Aquest recurs és essencial per als membres, ja que ofereix informació sobre el tractament i la gestió de lesions i altres problemes de salut relacionats amb la pràctica d'aquest esport. Des de les lesions més comunes fins a consells per a la prevenció i la recuperació, aquestes parts mèdics són una font valuosa de coneixements per garantir la seguretat i el benestar dels nostres jugadors.

El nostre club està recolzat per

Uneix-te a nosaltres i fes part del nostre èxit. Amb el vostre suport, podem assolir grans fites al camp i més enllà. Contacta'ns avui mateix per convertir-te en un patrocinador del nostre estimat equip de rugbi. Junts, som més forts.

CEU Rugby Barcelona is designed & developed by mononelo @ Barcelona 2024