Vine i uneix-te a la festa del CEU: un dia ple d’emoció, diversió i, és clar, molt de rugby! Estem emocionats de convidar-te al nostre Dia del Club, un esdeveniment especial carregat d’activitats emocionants per a tota la família!

Per als amants de l’esport, tindrem una gran dosi de rugby de primera classe. Podràs gaudir de partits emocionants, exhibicions de talents locals i fins i tot tenir l’oportunitat de provar el teu joc en mini-torneigs amistosos.

Per als més petits i els joves de cor, hi haurà castells inflables que et faran saltar d’alegria i un toro mecànic per posar a prova la teva habilitat i equilibri.

I què seria una festa sense música? Estem encantats de tenir al grup Versión Kanalla en directe per mantenir l’ambient festiu durant tot el dia!

A més, no et perdis el nostre bar, on podràs refrescar-te amb una beguda refrescant mentre gaudeixes de l’atmosfera festiva. I no oblidis participar en la nostra rifa, on tindràs l’oportunitat de guanyar premis fantàstics!

Estem desitjant veure tota la família del CEU reunida en aquest dia tan especial. Porta els teus familiars, amics i coneguts perquè tots puguem compartir rialles, emocions i moments inoblidables junts.

Apunta la data: 25 de Maig. Vine i forma part d’una jornada memorable al CEU, plena d’aventura, amistat i, per descomptat, molt de rugby!

No et quedis a casa, uneix-te a la diversió al Dia del Club del CEU. T’esperem amb els braços oberts i els cors plens d’alegria!