Aquest dissabte promet ser una jornada repleta d’emocions i passió pel rugbi. Tant l’escola com l’equip del SUB 14 estan llestos per embarcar-se en un emocionant aventura rumb Perpignan, on s’enfrontaran en un amistós contra el Grand Perpignan. Una oportunitat  inavaluable pels nostres joves talents per posar en pràctica tot l’après i enfortir els llaços d’equip amb un ambient competitius però amistós.

Però l’acció no acaba aquí, després de l’amistós ens traslladem a l’emblemàtic estadi Animé Giral per presenciar un dels enfrontaments més emocionants de la temporada: el USAP contra el Clermont. El USAP està lluitant amb determinació per assegurar-se una plaça als play-offs del Top 14, cada partit és crucial en aquesta apassionant carrera cap a la glòria.

Que comenci l’acció i que els millors equips surtin victoriosos en aquest dia ple d’emocions i adrenalina en el terreny de joc!

 

Força CEU