Aquest dissabte, estem encantats de convidar-vos a una jornada plena d’activitats esportives i diversió per a tota la família! A continuació, trobareu el programa complet del dia, que inclou des de partits per a totes les categories fins a un emocionant concert en directe. No us perdeu cap detall:

Activitat Horari
Partits de totes les categories (jugadors i pares/mares) 10:30 a 12:30
Dress match femení 12:30 a 13:00
Partit veterans 13:00 a 13:30
Premis 13:30 a 14.00
Castell inflable i toro mecànic 13:00 a 17:00
Concert en directe 14:00 a 16:00
Champions Cup 15:45
Servei de Bar Tot el dia
Barbacoa Choripan A concretar

Durant tot el dia, estarem encantats de oferir-vos un servei de bar complet, on podreu gaudir d’una àmplia selecció de begudes refrescants, begudes calentes i snacks deliciosos. Ja sigui que necessiteu un cafè matiner per despertar-vos, una cervesa gelada per refrescar-vos durant els partits o un batut energètic per als més petits, el nostre bar estarà obert i a la vostra disposició.

A més, per als amants de la bona carn, tenim una sorpresa especial: una deliciosa barbacoa de choripan. Gaudeixi del sabor intens i la textura sucosa d’aquests saborosos salsitxes, servits en pa. La nostra barbacoa de choripan serà el complement perfecte per a un dia ple d’emoció esportiva i diversió familiar. Aprofiteu-vos d’aquesta oportunitat per degustar un clàssic gastronòmic mentre gaudeixeu del nostre esdeveniment. Us esperem al nostre bar!