Benvolguts membres de la família del CEU Rugby Barcelona,
Ens dirigim a vosaltres per informar-vos d’una decisió difícil que el club ha hagut de prendre recentment. Malauradament, a causa de motius econòmics, no podrem continuar competint a la Divisió d’Honor B (DHB) espanyola la temporada vinent amb el nostre primer equip del sènior masculí.

Entenem que aquesta notícia és desalentadora per a tot el club. No obstant això, volem destacar que el nostre objectiu durant els pròxims anys serà enfortir el club en tots els aspectes: treballarem per millorar la nostra estructura formativa, donar suport al nostre staff tècnic i oferir les millors condicions possibles als nostres jugadors. Volem tornar amb més força i amb totes les lliçons apreses per garantir un futur competitiu, sostenible i exitós.

Volem aprofitar aquesta oportunitat per agrair a tots els jugadors, tècnics, socis i aficionats pel seu compromís i suport incondicional. El vostre esforç i dedicació són la base i exemple del nostre club, i amb la vostra col·laboració estem segurs que sortirem endavant més units que mai.
Gràcies per la vostra comprensió i suport. Força CEU i endavant amb els reptes!

Cordialment,
La Directiva del CEU Rugby Barcelona