El dissabte, la categoria SUB 18 es trobarà al camp de Sitari per disputar una batalla èpica contra el Badalona/Gòtics, en un enfrontament que determinarà el campió de la Copa Catalana d’Argent. Aquesta contesa promet ser un moment carregat d’emoció per als joves talents que han mostrat la seva dedicació i habilitats al llarg de tota la competició.

Des de la primera jornada fins ara, han demostrat un compromís exemplar amb el joc i una determinació ferma per arribar fins a aquesta instància decisiva. Cada entrenament, cada partit, ha estat una oportunitat per créixer i millorar, i ara, amb els ulls posats en la victòria, estan preparats per deixar-ho tot sobre el terreny de joc.

L’atmosfera serà elèctrica, amb l’afició animant frenèticament des de les grades. És un moment que tots els jugadors han esperat i treballat amb diligència. Els entrenadors han estat guiant-los amb saviesa i donant-los les eines necessàries per brillar en aquesta ocasió crucial.

Tot i la pressió i l’expectació, aquests joves es mostren calms i confiats en les seves capacitats. Saben que cada minut al camp és una oportunitat per escriure la història i deixar una empremta indeleble en el món del rugbi català. Així, amb determinació i passió, es preparen per afrontar aquest desafiament amb tot el cor i l’esperança de proclamar-se com a campions indiscutibles.

 

Força CEU